Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi öldürmeye çalışmak

Rüyada kedi öldürmeye çalışmak

Rüyada kedi öldürmeye çalışmak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, maddi zararın büyük olacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kedi öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak.

Rüyada kediyi öldürmeye çalışmak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına tabir olunur.

Rüyada kedi öldürmeye çalışmak her hayalini de gerçekleştireceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, hasretin ve özlemin biteceğine inanılır.

Rüyada kediden kurtulmaya çalışmak ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi kurtarmaya çalışmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yakalamaya çalışmak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, giderlerin artış göstereceğine, geç de olsa huzura erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını öldürmeye çalışmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu öldürmeye çalışmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada kendini öldürmeye çalışmak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments