Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını öldürmeye çalışmak

Rüyada arkadaşını öldürmeye çalışmak

Rüyada arkadaşını öldürmeye çalışmak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, yaptığı işte sivrileceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, asık yüzlerin güleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan herkesle aynı fikirleri paylaşmayı bekliyorsunuz.

Rüyada arkadaşını öldürmeye çalışmak sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arıyı öldürmeye çalışmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına işarettir.

Rüyada kediyi öldürmeye çalışmak elindekileri de yitireceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kardeşini öldürmeye çalışmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada köpeği öldürmeye çalışmak dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada böceği öldürmeye çalışmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalet eder.

Rüyada kedi öldürmeye çalışmak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada karınca öldürmeye çalışmak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments