Rüyada kedi kürkü görmek

Rüyada kedi kürkü görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, kötü gününü de paylaşacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kürkü gördüyseniz:

  • Bir seyahat, ziyaret ya da arkadaş toplantıları söz konusu olabilir.

Rüyada kedi kürkü görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vizon kürk görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kürk giydiğini görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada kahverengi kürk görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada siyah kürk görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada tilki kürkü giymek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada kürk giydiğini görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet eder.

Rüyada samur kürk görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kötü haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top