Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpekle kedi görmek

Rüyada köpekle kedi görmek

Rüyada köpekle kedi görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına yorulur.

Rüyada köpekle kedi gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadınla ilgili ümitleriniz kırılabilir.

Rüyada kedi ve köpek görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına delalettir.

Rüyada kedi köpek leşi görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, zafer elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi köpek maymun görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, gözyaşına boğulacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin kediyi parçaladığını görmek umduklarını bulamayacağına, büyük paralar kazanacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına rivayet eder.

Rüyada köpek ve kedi görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret eder.

Rüyada kedi ve köpek yavruları görmek zor zamanlar yaşanacağına, alim ve bilge insan olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kedi köpek öldürmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, büyük rahatlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada kedi ve köpek ölüsü görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments