Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek ve kedi görmek

Rüyada köpek ve kedi görmek

Rüyada köpek ve kedi görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, ona kol kanat gereceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek ve kedi gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler nasıl bir yön çizeceğinize karar vermenizi sağlayabilir.

Rüyada ölü kedi köpek görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kedi ve köpek görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalettir.

Rüyada kedi köpek yavruları görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi köpek kesmek iş kaybı yaşanacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin kediyi parçaladığını görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hasta olacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet eder.

Rüyada kedi köpek leşi görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işarettir.

Rüyada beyaz kedi köpek görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada evde kedi köpek görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments