Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi konuşması görmek

Rüyada kedi konuşması görmek

Rüyada kedi konuşması görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada kedi konuşması gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabileceksiniz.

Rüyada kedinin konuştuğunu görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, borcunu ödeyeceğine inanılır.

Rüyada konuşan kediler görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına alamet eder.

Rüyada kediyle konuştuğunu görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz konuşan kedi görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşan yavru kedi görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada konuşan beyaz kedi görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına inanılır.

Rüyada kedilerin konuştuğunu görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına rivayet eder.

Rüyada konuşan kara kedi görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments