Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz konuşan kedi görmek

Rüyada beyaz konuşan kedi görmek

Rüyada beyaz konuşan kedi görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz konuşan kedi gördüyseniz:

  • Gelişmeler veya ortaya çıkan olaylar geçmiş uzantılı olabilir.

Rüyada beyaz konuşan kedi görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada konuşan beyaz kedi görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada konuşan siyah kedi görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada konuşan kedi yavrusu görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediyle konuştuğunu görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada konuşan kedi görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalettir.

Rüyada konuşan kara kedi görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kedilerin konuştuğunu görmek yeni mallara kavuşacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments