Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi kestiğini görmek

Rüyada hindi kestiğini görmek

Rüyada hindi kestiğini görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, her zaman kötülük için çalışacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hindi kestiğini gördüyseniz:

  • Belli bir hareketin artıları üzerinde düşünmek veya konuşmak yerine aktiviteye geçmeniz daha iyi olabilir.

Rüyada hindi kestiğini görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hindi eti kesmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kızarmış hindi yemek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalettir.

Rüyada hindistan cevizi sütü görmek insanlara öncülük edeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Rüyada hindi yakalamak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulur.

Rüyada hindistanda olmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işarettir.

Rüyada horoz ve hindi görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi çalmak zenginliğinin artacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments