Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir kestiğini görmek

Rüyada demir kestiğini görmek

Rüyada demir kestiğini görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, büyük bir gelir toplayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada demir kestiğini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada demir kestiğini görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir direk görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir yığını görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet eder.

Rüyada demir kule görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, hayatını yoluna koymaya alamet eder.

Rüyada parlak demir görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebinde demir para görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına yorulur.

Rüyada demir top görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir avuç demir para görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, karlı işlere gireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments