Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi görüp sevmek

Rüyada kedi görüp sevmek

Rüyada kedi görüp sevmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada kedi görüp sevmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konular da ön planda olabilir.

Rüyada kedi görüp sevmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi görüp öldürmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi görüp korkmak musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, sabrını zorlayacağına, karın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini görüp sarılmak çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kişinin güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebek görüp sevmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek görüp sevmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments