Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi görüp öldürmek

Rüyada kedi görüp öldürmek

Rüyada kedi görüp öldürmek hata yapılacağına, kötüyse düzeleceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi görüp öldürmek gördüyseniz:

  • Etki altında kalmaya açıksınız.

Rüyada kedi görüp öldürmek şansının her zaman yaver gideceğine, birikmiş parasının olacağına, içinin ferahlayacağına inanılır.

Rüyada kedi görüp korkmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi görüp sevmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçta bit görüp öldürmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, kazancının eksilmeyeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işarettir.

Rüyada yakının öldüğünü görüp ağlamak rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin öldüğünü görüp ağlamak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, daima secde ve şükür edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bit görüp öldürmek hayatın temposunun yükseleceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments