Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi kellesi görmek

Rüyada keçi kellesi görmek

Rüyada keçi kellesi görmek hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçi kellesi gördüyseniz:

  • Olumlu değişiklikler hızlı olmanız durumunda finansal açıdan kar etmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada keçi kellesi temizlemek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kötü karakterli bir kadına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada keçi kellesi görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine delalettir.

Rüyada keçi kelle görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kopmuş kelle görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına rivayet eder.

Rüyada koyunun kellesini görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelle paça yemek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, yeni bir eve taşınılacağına rivayet eder.

Rüyada kelle yapmak çok hayırlı şeylere imza atacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulur.

Rüyada kelle uçurmak sıkıntı dolu günler yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments