Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi kelle görmek

Rüyada keçi kelle görmek

Rüyada keçi kelle görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya tabir olunur.

Rüyada keçi kelle gördüyseniz:

  • Hayatınızın eksik veya problemli yerlerini dengelemenize yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada keçi kellesi görmek dertlerinin günden güne artacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet eder.

Rüyada keçi kelle görmek moral bulacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi kellesi temizlemek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelle yediğini görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelle çorbası içmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada kelle koparmak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelle paça ütmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kelle paça yapmak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments