Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelle yapmak

Rüyada kelle yapmak

Rüyada kelle yapmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, mutlu olacağına, dünya malı edineceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelle yapmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız çok önemli anlaşmalarda karşınızdaki kişiyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kelle paça yapmak huzur getirecek birinin çıkacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kelle yapmak uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelle uçurmak müjdeli olaylar yaşayacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelleli altın görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelle görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Rüyada koyun kellesi pişirmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, maddi gücünün azalacağına işarettir.

Rüyada koyun kellesi ütmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

Rüyada kızarmış kelle görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, kalabalıktan uzak olacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments