Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelle uçurmak

Rüyada kelle uçurmak

Rüyada kelle uçurmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelle uçurmak gördüyseniz:

  • İyi gelişmeleri özel bir kişiyle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kelle uçurmak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine alamet eder.

Rüyada domuz kellesi görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına alamet eder.

Rüyada bebek kellesi görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada kelle yüzmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulur.

Rüyada kelle kesildiğini görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine tabir olunur.

Rüyada keçi kellesi temizlemek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine delalettir.

Rüyada kelle yemeği görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelle eti görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments