Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta keçi görmek

Rüyada hasta keçi görmek

Rüyada hasta keçi görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hasret gidereceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada hasta keçi gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle vakit geçirmeniz ilişkinizi geliştirebilir.

Rüyada hasta keçi görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, onun istediği yoldan gideceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada keçi kestiğini görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz keçi yavrusu görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalettir.

Rüyada boynuzlu keçi görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah keçi yavrusu görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi sütü görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına işarettir.

Rüyada evin içinde keçi görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ak keçi görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments