Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazı görmek

Rüyada kazı görmek

Rüyada kazı görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, eğitimlerinin iyi olacağına, bolluğun ve verimin de artacağına rivayet eder.

Rüyada kazı gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler var.

Rüyada kafasını kazıtmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Rüyada saçını kazıttığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, maddi gücünün eksileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada saçları kazıtmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına tabir olunur.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kazın ısırdığını görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kazı kazandan para çıktığını görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kazın yumurtladığını görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments