Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz yumurtası görmek

Rüyada kaz yumurtası görmek

Rüyada kaz yumurtası görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, planların sarkacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada kaz yumurtası gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kaz ve yumurta görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kaz yumurtası yemek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, geleceğin güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası toplamak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına işarettir.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, büyük başarılara imza atılacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası almak kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası görmek ardından yeni bir işe gireceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments