Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz ve yumurta görmek

Rüyada kaz ve yumurta görmek

Rüyada kaz ve yumurta görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hatalarından erken döneceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kısmetinin açılacağına, kafasını toparlayacağına alamet eder.

Rüyada kaz ve yumurta gördüyseniz:

  • Yeni gireceğiniz ilişkiler fazla uzun ömürlü olmayacak, istikrar sağlayamayacaksınız.

Rüyada kaz ve yumurta görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kaz yumurtası toplamak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kendi işinin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası yemek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, fakirlikten kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek eline haram para geçeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına alamet eder.

Rüyada kaz yumurtası almak atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kaz yumurtası görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, ters giden olayların düzeltileceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments