Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin üstünün kesildiğini görmek

Rüyada elinin üstünün kesildiğini görmek

Rüyada elinin üstünün kesildiğini görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ruh sağlığının bozulacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinin üstünün kesildiğini gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz.

Rüyada elinin üstünün kesildiğini görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi elinin kesildiğini görmek bir uzmana başvurulacağına, şanssızlık yaşanacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ellerinin kesildiğini görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Rüyada sağ elin kesildiğini görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ellerinin kesildiğini görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada babasının elinin kesildiğini görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada elleri kesilmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, prestij kazanılacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments