Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri kesilmek

Rüyada elleri kesilmek

Rüyada elleri kesilmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elleri kesilmek gördüyseniz:

  • Detaylara çok fazla odaklanmanız asıl resmi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerinin kesildiğini görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine delalettir.

Rüyada elinin kesildiğini görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kendi elinin kesildiğini görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet eder.

Rüyada eli kesilmek gün günden daha da kötüye gideceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada sol eli kesilmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ellerinin kesildiğini görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments