Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el kesilmek

Rüyada el kesilmek

Rüyada el kesilmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, arkasından gıybet edeceğine, sevdiği insanların olacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada el kesilmek gördüyseniz:

  • Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir.

Rüyada kendi elinin kesildiğini görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına delalet eder.

Rüyada el kesilmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ellerinin kesildiğini görmek yeni çalışmalar yapılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinin camla kesildiğini görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının elinin kesildiğini görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, günlerinin güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada elinin kesildiğini görmek işlerinin günden güne açılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine alamet eder.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments