Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının elinde ekmek görmek

Rüyada arkadaşının elinde ekmek görmek

Rüyada arkadaşının elinde ekmek görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının elinde ekmek gördüyseniz:

  • Çeşitli iş birliklerinizde işler hızlanabilir.

Rüyada arkadaşının elinde ekmek görmek başarısının artacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin elinde ekmek görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sevdiği insana kavuşacağına, sonunda mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin elinde ekmek görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına inanılır.

Rüyada ekmeği eline almak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, Allah katında yükseleceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine yorulur.

Rüyada ekmeğe el basmak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, arzularına kavuşacağına inanılır.

Rüyada elinde ekmek görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde ekmek görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Rüyada elinde ekmek taşımak para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments