Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde ekmek görmek

Rüyada başkasının elinde ekmek görmek

Rüyada başkasının elinde ekmek görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde ekmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizi veya kafanızdaki projeleri başkalarıyla paylaşırken söylediklerinizden etkilenen veya size destek olmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eline ekmek almak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada başkasının elinde ekmek görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada ölen birinin elinde ekmek görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin elinde ekmek görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet eder.

Rüyada elinde ekmek taşımak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çok üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elindeki ekmeği başkasına vermek kötülüklerden uzak kalacağına, ortağından ayrılacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının elinde ekmek görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada ekmeğe el basmak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments