Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde ekmek görmek

Rüyada elinde ekmek görmek

Rüyada elinde ekmek görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, amacına nail olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada elinde ekmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki erkeklerden bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Rüyada elindeki ekmeği başkasına vermek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine alamet eder.

Rüyada birinin elinde ekmek görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elinde ekmek görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmeği eline almak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, üzeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine delalet eder.

Rüyada elinde ekmek görmek güleceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde ekmek görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalettir.

Rüyada eşinin elinde ekmek görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, ticaret ehli kimse olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına rivayet eder.

Rüyada eline ekmek almak kazanılacak ve ele geçecek paraya, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments