Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeği eline almak

Rüyada ekmeği eline almak

Rüyada ekmeği eline almak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, arkasından iyi konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeği eline almak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız veya sunduklarınız bazı kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirebilir.

Rüyada elinde ekmek taşımak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına inanılır.

Rüyada ölünün elinde ekmek görmek hayatının karışacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette elinde ekmek görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölen birinin elinde ekmek görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elinde ekmek görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde ekmek yemek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elinde ekmek görmek borçların kapanacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, işveren koltuğunda oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elindeki ekmeği başkasına vermek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments