Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaymakam karşı görmek

Rüyada kaymakam karşı görmek

Rüyada kaymakam karşı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, sevindirici haberler alınacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına yorulur.

Rüyada kaymakam karşı gördüyseniz:

  • Mutluluk getirici çabuk kararlar alabilirsiniz.

Rüyada kaymakam karşı görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına delalettir.

Rüyada kaymakam karısı görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kaymakam eli öpmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kaymakam olduğunu görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kaymakamla sohbet etmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kaymakam olduğunu görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaymakam eşi görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaymakam olmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments