Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kaymakam olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının kaymakam olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının kaymakam olduğunu görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, onu dinleyeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kaymakam olduğunu gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran herşeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının kaymakam olduğunu görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaymakam karşı görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaymakam olmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada bayan kaymakam görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada kaymakam karısı görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, onu yalnız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaymakam görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada kaymakamla yemek yemek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, bazen umutlarını yitireceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına delalettir.

Rüyada vali kaymakam görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, kalbini tekrar hayata açacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments