Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaymakam olmak

Rüyada kaymakam olmak

Rüyada kaymakam olmak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, giderlerin artış göstereceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada kaymakam olmak gördüyseniz:

  • Geniş düşünün veya farklı şeyler yapın.

Rüyada kaymakam eşini görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada kaymakam eli öpmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, her zaman şükür içinde olacağına, düşünmeden adımlar atayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaymakamla telefonda konuşmak yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, çok zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kaymakamla tokalaşmak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaymakamla sohbet etmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, ona kol kanat gereceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada kaymakam olmak hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kaymakam görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaymakamla konuşmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments