Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaymakam olduğunu görmek

Rüyada kaymakam olduğunu görmek

Rüyada kaymakam olduğunu görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, işlerini yoluna koyacağına, işlerinin tutacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına yorulur.

Rüyada kaymakam olduğunu gördüyseniz:

  • Toleranslı olmaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada kaymakamla konuşmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına alamet eder.

Rüyada kaymakam eli öpmek rahatsızlık vereceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaymakamla telefonda konuşmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaymakam eşi görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaymakamla yemek yemek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, işlerin iyiye gideceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine inanılır.

Rüyada bayan kaymakam görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaymakam görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, ümitsizliğe alamet eder.

Rüyada kaymakamla tokalaşmak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, şifa edineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments