Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı tarlası görmek

Rüyada kayısı tarlası görmek

Rüyada kayısı tarlası görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kayısı tarlası gördüyseniz:

  • Bazı planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada kayısı tarlası görmek sevilen birinin geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken kayısı yemek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede kayısı ağacı görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine tabir olunur.

Rüyada kayısı ve elma görmek işini layığı ile yerine getireceğine, çok sağlıklı olunacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada kayısı bahçesi görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kayısı satmak iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kuru kayısı almak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments