Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı bahçesi görmek

Rüyada kayısı bahçesi görmek

Rüyada kayısı bahçesi görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kayısı bahçesi gördüyseniz:

  • Kendi araştırmalarınız doğruyu görmenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada bahçede kayısı ağacı görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, alım gücünün artmasına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kayısı bahçesi görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada dalından kayısı toplamak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayısı almak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek fakirlikten kurtulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalettir.

Rüyada olgun kayısı toplamak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı kurusu görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada kuru kayısı satın almak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments