Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu kayısı yemek

Rüyada kurtlu kayısı yemek

Rüyada kurtlu kayısı yemek hem de sevdiklerinin olacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulur.

Rüyada kurtlu kayısı yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan aşırı ilgilerinin veya misafirperverliklerinin gizli bazı nedenleri olabilir.

Rüyada kurtlu kayısı yemek işlerinin tutacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine rivayet eder.

Rüyada kayısının içinde kurt görmek bunalacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu kayısı görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, daha isabetli kararlar alacağına, iş kaybı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kayısıdan kurt görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu kuru kayısı görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kayısı kurdu görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kayısı içinde kurt görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kurtlanmış kayısı görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, birçok engelin aşılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments