Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı tatlısı yemek

Rüyada kayısı tatlısı yemek

Rüyada kayısı tatlısı yemek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, herkesi doğru yola çağıracağına tabir olunur.

Rüyada kayısı tatlısı yemek gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelebilir.

Rüyada tatlı kayısı yemek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına işaret eder.

Rüyada kayısı tatlısı yemek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kayısı erik yemek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, zenginliği bulacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze kayısı yemek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine rivayet eder.

Rüyada daldan kayısı yemek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet eder.

Rüyada dalından kayısı koparıp yemek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayısı toplayıp yemek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, yeni hobiler edinileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kayısı çekirdeği yemek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments