Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş kayısı görmek

Rüyada yaş kayısı görmek

Rüyada yaş kayısı görmek büyük paralar kazanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yeni bir hayata başlayacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada yaş kayısı gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha fazla tecrübe kazanabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yaş kayısı yemek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaş kayısı görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, yeni bir araba satın alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı hoşafı görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı ve kiraz görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan koparıp kayısı yemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kuru kayısı görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada incir ve kayısı yemek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kayısı vermek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments