Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan kayısı almak

Rüyada ağaçtan kayısı almak

Rüyada ağaçtan kayısı almak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, parasının ve malının artacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan kayısı almak gördüyseniz:

  • Fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kayısı ağacı ekmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçta kayısı görmek en pahalı evlerde oturacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan yeşil kayısı toplamak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, ileride çok zengin biri olacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine işarettir.

Rüyada kayısı ağacı görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan kayısı toplamak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye işaret etmektedir.

Rüyada kayısı dolu ağaç görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada kayısı ağacına çıkmak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalettir.

Rüyada kayısı ağacı budamak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments