Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının dükkanını görmek

Rüyada arkadaşının dükkanını görmek

Rüyada arkadaşının dükkanını görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının dükkanını gördüyseniz:

  • Size kaba davranan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada arkadaşının dükkan açtığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının dükkanını görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kızına daima sahip çıkacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işarettir.

Rüyada dükkanı kilitlemek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine rivayet eder.

Rüyada dükkanı kapalı görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dükkanda böcek görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, muradın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkılmış dükkan görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada kuruyemiş dükkanı görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada lokum dükkanı açmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments