Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanda böcek görmek

Rüyada dükkanda böcek görmek

Rüyada dükkanda böcek görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, eğlenceli günler geçireceğine, acılarını dindireceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkanda böcek gördüyseniz:

  • Soru sormanız durumunda cevap almanız zor olmayacak.

Rüyada dükkanda böcek görmek büyük kazançlar getireceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada tozlu dükkan görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, anne baba duaları alınacağına inanılır.

Rüyada içki dükkanı görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanda yemek yemek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, işlerindeki karın artacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dükkan camı kırmak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasap dükkanı görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terzi dükkanı açmak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışıklı dükkan görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments