Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinin evini temizlemek

Rüyada ünlü birinin evini temizlemek

Rüyada ünlü birinin evini temizlemek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü birinin evini temizlemek gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmalı takip eden pozisyonunu benimsememelisiniz.

Rüyada ünlü birinin evini temizlemek resmi bir kurumda işe girileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine inanılır.

Rüyada ünlü birinin evini görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada evinde ünlü görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birini evinde görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü birinin evine gitmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ünlü birinin evinde olmak kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin evine geldiğini görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada bir ünlünün evine gitmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments