Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayınvalidenin evini görmek

Rüyada kayınvalidenin evini görmek

Rüyada kayınvalidenin evini görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, saygınlığını yitireceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, onlardan taraf hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada kayınvalidenin evini gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Rüyada kayınvalidenin evini görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına yorulur.

Rüyada kayınvalidenin evini temizlemek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına işaret eder.

Rüyada kayınvalidenin yemek yaptığını görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, sahip olacağı malın faazlalığına tabir olunur.

Rüyada hasta kayınvalide görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü kayınvalidenin elini öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada kayınvalideyi dövmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kayınvalideyi yatakta görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayınvalidesinin elini öpmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments