Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski evini temizlemek

Rüyada eski evini temizlemek

Rüyada eski evini temizlemek parasız ve ekmeksiz kalacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski evini temizlemek gördüyseniz:

  • Kontrol edebileceğiniz, hakim olabileceğiniz konulara konsantre olmalı, kontrol edemediğiniz olay, konu, kişi veya durumlardan uzak durmalısınız.

Rüyada eski evini temizlemek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, işinden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin banyosunu temizlemek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada evin duvarlarını temizlemek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, bir anda yükseleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada küs olduğun birinin evini temizlemek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalettir.

Rüyada tanıdık birinin evini temizlemek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına yorulur.

Rüyada komsunun evini temizlemek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin evini temizlemek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalettir.

Rüyada başka birinin evini temizlemek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments