Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolmuş saat görmek

Rüyada kaybolmuş saat görmek

Rüyada kaybolmuş saat görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kaybolmuş saat gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada kaybolan saati görmek başarısının yükseleceğine, sağlığının da bozulacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada saat kaybettiğini görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaybolan saati bulmak beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kaybolmuş saat görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kaybı bulmak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, istediği gibi hareket edeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolan küpeyi bulmak hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalettir.

Rüyada denizin üzerinde kaymak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaybettiğin birini bulmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments