Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayaya tırmanmak

Rüyada kayaya tırmanmak

Rüyada kayaya tırmanmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, ayrılanların kavuşacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kayaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilgi bekliyor.

Rüyada dik kayaya tırmanmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine delalet eder.

Rüyada kayaya tırmanmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalığa tırmanmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, ruhunun dinleneceğine delalet eder.

Rüyada kayalara tırmandığını görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıkları tırmanmak işveren pozisyonuna geleceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, hatalı yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıktan tırmanmak kazancının tükenmeyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Rüyada yüksek kayalara tırmanmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kayalıklara tırmanmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments