Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaya düştüğünü görmek

Rüyada kaya düştüğünü görmek

Rüyada kaya düştüğünü görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına yorulur.

Rüyada kaya düştüğünü gördüyseniz:

  • Fonksiyonel olmayan işler veya anlaşmalar sorun yaratabilir.

Rüyada kayalıkların düştüğünü görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, herkesten ileriye gideceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalettir.

Rüyada kaya düştüğünü görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada deniz kenarında kaya görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, çok uğraş vereceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kayalardan akan su görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kayalık ve deniz görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada kayalıklardan düşmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kayalardan denize atlamak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine tabir olunur.

Rüyada dağda kaya görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, bol kazanç elde edeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments