Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalıktan denize atlamak

Rüyada kayalıktan denize atlamak

Rüyada kayalıktan denize atlamak çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada kayalıktan denize atlamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı müsrifçe harcamanız özel yaşamınızda elde etmek istediklerinizi elde etmenizi zorlaştırabilir.

Rüyada kayalıklardan denize atlamak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine işarettir.

Rüyada kayalardan denize atlamak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kayadan denize atlamak işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, başarılarını arttıracağına tabir olunur.

Rüyada kayalıktan denize atlamak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kayalıklardan atlamak bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, makbul olmayan işler yapacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada kayalardan atlamak yanlış işlere girileceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada kayalıktan atlamak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada kayadan atlamak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, kırgınların barışacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments