Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayadan atlamak

Rüyada kayadan atlamak

Rüyada kayadan atlamak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayadan atlamak gördüyseniz:

  • Belli kararlarınızı, seçimlerinizi veya anlaşmalarınızı etkileyebilecek ani haberler ya da yeni bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada kayalardan atlamak her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayalardan denize atlamak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kayalıklardan atlamak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına işarettir.

Rüyada kayalıktan denize atlamak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayadan denize atlamak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına inanılır.

Rüyada kayalıktan atlamak zenginlik içinde olacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada kayalıklardan denize atlamak kurtuluşa ereceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayadan atlamak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sebep olacağına, akıl vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments