Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalıktan atlamak

Rüyada kayalıktan atlamak

Rüyada kayalıktan atlamak işlerinin duracağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalıktan atlamak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı konular veya kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada kayalardan atlamak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işarettir.

Rüyada kayalardan denize atlamak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına yorulur.

Rüyada kayalıklardan atlamak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada kayalıktan denize atlamak yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, hastalığın biteceğine, günahkâr olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayadan atlamak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıktan atlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan denize atlamak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, çok büyük hayır duası alınacağına işaret eder.

Rüyada kayadan denize atlamak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments