Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalardan denize atlamak

Rüyada kayalardan denize atlamak

Rüyada kayalardan denize atlamak anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada kayalardan denize atlamak gördüyseniz:

  • Yakında pek çok alanda aradığınız destek veya yardımı alabilirsiniz.

Rüyada kayalardan denize atlamak yükünün azalacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada kayalıklardan denize atlamak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok iyi giden işlerin duracağına işaret etmektedir.

Rüyada kayadan denize atlamak onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, böylece kendine güveneceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına işarettir.

Rüyada kayalıktan denize atlamak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada kayalıktan atlamak yardıma ihtiyaç duyacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına inanılır.

Rüyada kayadan atlamak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayalıklardan atlamak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayalardan atlamak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments