Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalıkların üzerinde yürümek

Rüyada kayalıkların üzerinde yürümek

Rüyada kayalıkların üzerinde yürümek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kayalıkların üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Kökleşmiş alışkanlıklarınız nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada kayada yürümek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, yalan söylemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kayalıkta yürümek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaya üstünde yürümek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalarda yürümek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hidayete ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalar üzerinde yürümek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına yorulur.

Rüyada kayalıklarda yürümek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada kayaların üzerinde yürümek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada kayalıkların üzerinde yürümek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, büyük bir mala sahip olacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments