Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayada yürümek

Rüyada kayada yürümek

Rüyada kayada yürümek büyük başarılara imza atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayada yürümek gördüyseniz:

  • Dostlarınızın size vereceği öğütleri iyi dinleyin.

Rüyada kayalar üzerinde yürümek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada kayaların üzerinde yürümek kişinin ağız tadına kavuşacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaya üstünde yürümek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine tabir olunur.

Rüyada kayalarda yürümek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kayalıkta yürümek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklarda yürümek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına alamet eder.

Rüyada kayalıkların üzerinde yürümek işinde zarar edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada kayada yürümek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments